Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







lørdag 21. januar 2017

Mitt skrekkscenario Americana

Kanskje har jeg sett for mange fæle filmer, kanskje er jeg bare medlem av Amnesty, feminist og  frisinnet innbygger i et lite land der nord..
 Jeg er ofte glad for å ta feil. Om det ikke blir akkurat sånn som dette , så er jeg kisteglad... Om det bare blir litt sånn så er jeg ikke glad. Om det blir sånn er jeg uglad.

Mest av alt er jeg vettskremt, all den tid makta rår.. Og makt er makt, ikke rettferd. Det blir som vinnerlaget har bestemt
Duck 'n cover!

Hva om det blir så her :
- Protestene fortsetter.  El Presidente stempler dem som pøbler. Høyresiden jubler. Dannet... applauderende. Glattere en fortauene på Romerike i skrivende stund

- Høyrekreftene kommer på banen , de kommer så og si fram fra de stenene de har holdt til under.  Stuerent panser .Med silkehansker, verdige, dannede, som sagt , mens de tar avstand som bare tusan! Fra pøbelen og rukla. Innspill fra deres  er enten enkeltutspill eller tilsvar til pøblene. De har penger og har skapt noe,  de er da sanne amerikanere! Med svetten fortsatt fuktig på sin "arbeiderrygg".
De kan da ikke være så ille? La dem få en sjanse, de gjør jo vei i vellinga, det er det vi trenger nå. Er det ikke det samme med fargen på katta, så lenge den fanger rotter?

- Ytringsfrihet = retten til å undertrykke og hetse. Kan  El Presidente, så kan vi.  Det er nytt, hipt, i tiden, folkets røst, som sier det som det er. Dette bare eskalerer. Vi blir godt kjent med Melanias garderobe, presidentens profil , og ellers festlige møter. Resten av vestlige medier  lover han vil møte realitetene og moderere seg, bare vent



- El Presidente gjør intet for å forsone, han har nok med å slenge drit til de som hetser ham på nett, og finne ut av alle mulighetene med koder og skøye-duppeditter som en mann i hans stilling får tilgang til. Kort sagt,  han har  allerede har vist sitt  sanne jeg. Vi får det som står på pakka.

- Opptøyene fortsetter.  Polariseringen er et faktum. Hvem som begynte har man glemt. Nå er det payback. På sosiale medier skriver man at Trump har et poeng for venstresiden har sannelig vist seg dugelige til  mayhem de også...De som har våknet innser at han ikke støttes deres Amerika. Slukne håp setter dagsorden

- Så smeller det.  Og lik en viss meksikaner med alfakomplekser så har  El Presidente må ventet ut situasjonen,  for å provosere den fram og kan markere og vise dominansteori i praksis. Verden er skrekkslagen, selv om dette er like ventet som at sola står opp i morgen også. Det vi tidligere har sett av drepte under opptøyer, brennende biler og bygninger i ruiner er ikke noe mot dette... Amerikanske landemerker danner kulisser for skrekkscener. Du vet , sånne vi har sett på film sånn rundt 2000, på kino. Gjett om vi er etterpåkloke. Vi kan bare observere og konkludere

- Det som skjer nå er hjulpet av lovverket USA har hva angår terror. The rule is no rules. Med høyresiden , og krigshisserne i ryggen er det bare å trå til  med ekspressheis og hornmusikk. Gjett hvem som blir syndebukk... Vi har borgerkriglignende tilstander, eller i realiteten en borgerkrig , da motparten lytter til historien og griper til våpen Himmelen alene vet hvem som støtter dem, er det narkpenger, eller IS? ( De slipper jo å gjøre jobben sjøl...og kan ta ferie ved Rødehavet) Putin sier opp nettflix, men bestiller mer popcorn og cola.



- USA blir mer eller mindre en politistat, og pressen blir kneblet.  Det blir ikke noe great arbeidsliv alikevel. Sumpen ble ikke tømt, knapt nok rørt i. Pengesterke med fingrene i våpen og skills innen "sikkerhet" er i sitt ess. Rettssystemet kneler i korrupsjon.

-  Det er på tide å vende blikket utover. Det oppstår en internasjonal hendelse, og El Presidente trår til stikk i strid med alle regler og konvensjoner. Det blir en bæsjebleie rett i fjeset på FN og NATO Røverstatene gleder seg.. Kan BIG DADDY  , så kan vi... Det er kalveslepp!

- Eureka ! Vi har opptakten til tredje verdenskrig. Og det var vår side som begynte. Vi konkluderer, og reflekterer.... og men her er  konsekvensene. Demokratiet har tapt . Vi kan holde tyst om at vi var bedre enn andre totalitære systemer.  Sterke menn river verden i fillebiter, og vi kan bare fortvile.Ingen er igjen til å bry seg om våre skrik. USA kunne holde på som de gjorde fordi de tross alt stod for noe godt.. Men det var før...  Vår straff er fortjent.


- Som konklusjon kan dog sies  El Presidente fikk rett... Klimaproblematikken er underordnet. Enten så har vi ikke lenger en jord å bebo, eller befolkningsveksten blir historie. ....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar