Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!søndag 12. februar 2023

om kyssing - downunder

 

( Du vet,Australian kisses ; like French kissing, but downunder )

Nå er det noen uker til  før 8 mars, men det får stå sin prøve... for nå har  jeg tenkt litt igjen.

Og det jeg har tenkt er at jeg er lei det mannlige usunne perspektivet på oralsex. Det var ille i min ungdom, og det er vel søren ikke blitt noe bedre med åra. Giftig, det er det det er

Sex skal være gøy, binde folk sammen i glede, og ikke inneholde skam med mindre en snakker manglende samtykke. ( Om samtykke innhentes er det inget å skamme seg over heller. Problem løst)

Og med det positive synet på de fysiske gleder så synes jeg det er noe hakkende gæli med synet på de nedre gleder .Hvorfor ses fellatio som at dama underkaster seg mannen? Hvorfor er det "lille hore ned på kne" dumme vitser om at "da er det i alle fall stille fra hurpa den stønna" og at fellatio er noe de som er under den andre driver med. Simpelt, tarvelig , og umoralsk. Og med friheten om å gripe dama i nakken og gyve på til hun brekker seg.. ( en liten greie fra pornoverden igjen...)

Det behøver jo ikke være sånn? Hvorfor kan det ikke fremstilles mer slik alternativet er : slapp av du gutten min, så skal jeg ta meg litt av deg, og ta litt styringa. Ikke tenk på noe som helst, og om en liten stund vil du heller ikke være i stand til det.... En presang, Rett og slett. Ingen behøver å føle seg billig, tarvelig, umoralsk eller ydmyket.

Hvordan er det motsatt? Å gå ned på en dame? Vel det framstilles ganske annerledes. Dama fryder seg og den givende part har det også helt greit. Fra det mannlige perspektivet: full kontroll og styring.  Med positivt fortegn. Mannen som aktiv forfører

Men skikkelig sex , med peniser involvert, det er det da tydeligvis ikke. 

Har vi kanskje ikke kommet lenger .... gutta vil alltid , og det er greit, mens jenter må overtales eller tvinges litt......?

Please change my mind!

( sorry, fant ikke noe mer passende bilde til temaet....)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar