Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!onsdag 31. januar 2018

Beauty er bare skindeep, Sophie Elise

Basert på artikkel fra VG, 31 januar, klokka 9.35 :https://www.minmote.no/#!/artikkel/24246826/sophie-elise-ut-mot-ulrikke-falch-foeler-meg-angrepet-og-fratatt-retten-til-aa-meneUlrikke Falch går hardt ut mot bloggere :
«Flere som er nominert i Vixen Influencer Awards fremmer et usunt utseendefokus, et ekstremt forbruk og halvt gjennomtenkte budskap om psykisk helse og plastisk kirurgi. Det er ikke beundringsverdig», skriver Falch i en kronikk på NRK Ytring tirsdag.

Og da våkner Sophie Elise.
Hun  hevder at hun selv har vært i fortvilelsen  UF opplever, om å ikke føle seg god nok, ikke strekke til og å ikke ville være som hun skulle ønske hun var, etter den gitte standarden.
Det tror jeg på. Vi er alle der.  Spørsmålet er hvordan en løser den knuten

UF Melder seg ut av denne leken, fordi den er usunn, og lite konstruktiv, og fordi hun ikke vil gi ansikt til den slags påvirkning.

Og da  går SE, rett inn i krenket rollen. Her passer den bare ikke...
Hun skal ha  for sin oppriktige åpenhet, og vilje til å dele alt med sine lesere, og alle andre hun mener burde høre på. Så, oppmerksomhet i media, det er noe hun har på stell. Det skal hun ha cred for. Godt jobba.
Det er  heller ikke tvil om at SE også har sine mørke dager, og dermed viser at det ikke bare er rosedans fordi om en har fanskare og kul blogg. Hun deler også dette med alle som har en datamaskin.

Men så stopper det.
Ingen har sagt at du ikke kan mene noe, SE...Ingen har kneblet deg. Det blir bare påpekt at du er en del av problemet
Det blir bare så totalt feil å fronte det overfladiske, for så å kalle det virkelighetsflukt, og så en gang i blant vise sitt sanne og ekte jeg i denne stygge krevende verden.. Du er en del av problemet.

Sorry, Sophie Elise. Du har faktisk valgt side i denne saken. Du velger "dum og deilig, fordi jeg kan og er fri til å leke meg med det" linja. Og da får du stå for det. Vær så dum og deilig som du vil. Det er 2018, tross alt. Men ikke bli furten fordi vi responderer på meldinga di.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar