Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!søndag 7. juli 2019

Hva jeg liker med snapchat, og hvorfor en kan få lyst til å deaktivere hele shaiten!

Det er sommer, og vi har mer tid til mobilen enn noen gang .
Det skjer plutselig en hel masse på insta og snap... Insta kan man diskutere en annen gang (Guri hvor slitsomt det må være å forberede alle bilder og shoots til perfeksjon....)
Nå er det Snapchat jeg vil si noe om
I blant har en jo lyst til å logge seg av hele greia... fordi... ja, folk... Men så er det litt artig også.Snapchat kontoen min forblir av disse grunnene :

¤  Streaks. Barnslig, jeg vet.... Og ryker striken, så ryker'n. Så lenge det ikke er meg som kverker kjeden. Jeg har streak med to personer, eller en og en halv.. Det er gøy når streaken er i gang, men glemmer vi det, så pytt..
Den andre... vel, hun hadde skrella meg levende om det var meg som fikk oss på null igjen...Så det var ikke meg.....

¤ Filter . Det er mest moro når det kommer noe nytt. Det har gått inflasjon i kosedyr med ører, briller og hatter nå. Og reklamefilter er bare dust. Men så slår de til... Takk og lov at jeg er for gammel til å tro at en skal ligne på disse retusjerte filterne. Vokste opp med fremkallingsfilm i kameraet jeg.. Da fikk vi albinokaninøyne og uheldige øyeblikk alle mann.. I doble kopier.

¤ Lange videosamtaler . Det hender en ikke orker håndtere det lille tastaturet på telefonen, men at du har mye på hjertet alikevel  Da er en videoserier løsningen. En får sagt det en vil med minikk og ord, nesten face to face.. En må bare tilpasse og vente på tur på hverandre, slik at ulike temaer ikke krysser hverandre.


¤ Generell deleiver. Det koster så lite å dele med alle. Og har en ikke tid til å se alle oppdateringer, eller du ikke er øverst på seerlista til mottager, så vil du sannsynligvis aldri merke det...

¤ Personlige hilsner til mannen når vi ikke er på samme sted. Og det kommenterer jeg ikke ytterligere....

¤ Følge med. Denne er opplagt, men alikevel , det er moro å se hva andre gjør og hvor de er. Hvordan er deres hverdag?

Grunner til at jeg vurderer å slette hele kontoen i blant...
Spoileralert ! Alle grunnene har med folk å gjøre.. Og  dette får meg til å flippe..

¤ Sommerføtter på stranda/i solstolen . Altså, denne nevner jeg ikke på mine vegne , men andres. Jeg har ikke noe i mot tær, men kjenner flere som får kvalmebrekninger ved synet av en sokk. Jeg fikk pepper for å legge ut snapbilde av legger dekka av hårfjerningskrem en gang, med begrunnelsen "Du legger ikke ut bilder av at du sitter på do heller??"
Så kropp er ikke så gøy , folkens.. Tær og hår på andre steder enn hodet er a big no no. Så vet du det..

¤ Alt for få hundebilder. Kjør på med bisken da, folkens!! Glade hunder skader det ingen å se på.
¤ Det samme pokkers motivet hver j..... gang. Ja, det gjelder bikkja også. Om den sitter i samme posisjon på hvert eneste bilde . Rett opp og ned liksom. Knips unger, bikkjer og venner når de gjør greia si. I fotopose? Det fikk vi nok av når bildene skulle fremkalles på 90 tallet.... Samme går for videoer ...... litt variasjon, pliz? Om du vil ha streak så si ifra da, så slipper jeg å ha forventninger til det du legger ut . For streakbilder, der er det null forventninger...

¤  Konsertopptak Gjør menneskeheten en tjeneste... Bare. Ikke.!!! Nye folkeskikkregler på konsert er nå at du skal holde kjeft og høre på musikken, og la være å snappeopptak. Hvorfor? For det første blir de opptaka noe så gresselig lange. For det andre så hender det at man prøver å sjekke snap litt diskret og full øsepupp med rock'n roll ødelegger litt av det. Særlig med 9-10 klikk for å komme seg ut av dem. For det tredje, andres konserter er like spennende på lysbildeframvisning av naboens campingferie på 60 tallet... Got it? For det tredje , tenk på tullingene på scenen, de vil ha litt kontakt, skjønner?

Sånn, da skal jeg nyte noe kaldt å drikke. Uten å snappe om det. Jøsses jeg er flink altså...

( ble det mange irriterende bilder av meg?? BRA!)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar