Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







tirsdag 8. mai 2012

EFIT 8 mai

Jadda... ikke en fjortendagsperiode uten EFIT
6.55 : Musikk i dusjen. Første låt ; mama, Phil Collins..
http://www.youtube.com/watch?v=z1LOWEufAH0

7.52 : Full tenning, retning jobb
8.11 : En av mine beste kollegaer, isbitdispenser på jobb..
9.29 ; Skrivedag, alle mobiler leveres her.. Det verste er at de glemmer dem når oppgaven er inne, og må komme tilbake, ville i blikket av separasjonsangst.. hihi
10.14 : Vakker mai ute, nynorsk 3 timers skrivedag inne. Det kalles bruk av kontrast, søtnoser...
BONUS 1 : skolen, et sted der drømmer gror...
11.03 : Uventet fritime , jeg vurderer fredagens artikler..
12.01: Dette bildet har hengt i mange klasserom,og er vel enda eldre enn elevene som går hos oss nå.. jeg mener 96-98 modeller ( småfrø)....Knipset etter vikartime i engelsk.
13.14 : Elevdemokrati i praksis ; vi har snart prøver i begge fag, så jeg lot dem velge hva jeg skulle bruke timen til, den ortodokse kirke, eller Midtøstenkonflikt. Midtøsten vant..
14.39 : /&¤#¤%¤#¤%#!!! Jeg har ikke tid til å restarte nå.. fravær og alt som må føres.. Jaja.. kan myse litt på hyllepynten min..Bilen fikk jeg i kalendergave...
15.53 : I krig og kjærlighet...... bjørkesex gjør ikke  meg i godt humør i allefall...
16.08 : Skjønner ikke hvem det er som drikker opp melka mi.. forsyninger..
17.30 : Siden håndarbeidsprosjektene mine er litte bitt hemmelige akkurat nå kan jeg jo nevne at mannen er skrekkelig stolt av denne halen . På et.. fly.. ja, fly.. Glad i ham, selv om han er litt i unåden i skrivende stund..
18.52 ; Bevis! Uten at jeg på jakt etter den toalettmappa altså.. Bilen er jeg ikke interessert i uansett.. Jammen godt jeg er her på Elixia  tredje dagen på rad ( spinning på søndag, zumba i går) for.....
19.56 ; .... jeg mitt komplette nek presterer å glemme skoene hjemme! Aldri skjedd før..Så jeg har altså vært step observatør nærmest. Funker ikke uten sko, jeg spente jo i kassa, torde ikke ta i, i tillegg til at dette var blytungt. Ikke umulig at jeg stiller igjen, men da blir det med sko..
BONUS 2 : ( bokstavelig talt) Full tank på scooteren 3, 67 liter kroner 53. jepp, 14,68 for literen..( Er det rart jeg ser fordelene med tohjuling?)
20.12 ; Det er 8 mai. Frigjøringsdagen. Og da må det jo dokumenteres. Det er dermed enda ett år siden annen verdenskrig sluttet, og nazismen tapte.. Aldri glemt...1940-1945. Rådhuset, Jessheim..
21.06 : Nyheter. Gro Harlem Brundtland uttaler seg om Utøya. Bilder fra leiren er publisert, når de kom ut, satte opp telt,. jazzet rundt.. Kunne vært våre elever liksom, samme følelsen, foventningen,livsgleden.. Kjenner hver krik og krok av den øya. der har ungdom bare blitt meid ned... Faen så inderlig ta den kødden!!
22.40 : litt tvangskos før vi tar siste tissetur..
23.35: mann har kommet hjem fra trening og jobb og fått seg litt for..Men siden han fremdeles ser ut som han spiser små barn så sier vi god natt her... for almennhetens skyld..

1 kommentar:

  1. Oj, det känns som om du fick in massor av bilder på din dag, kul att få se!

    http://vardagsnjutning.blogspot.se/2012/05/efit-istallet-for-gym.html

    SvarSlett