Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







fredag 17. juli 2015

Cardiff dag 1, 14 juli

Vi gjorde jo mye av det samme som i fjor, så jeg fokuserte på det som var litt annerledes i år. Jaggu ble det nok bilder alikevel.
Ble mye Dr Who effekter og bøker.... surprise liksom.
Morsomt å ha med Aida, å vise henne det vi likte, og teste ut nye steder og butikker.Aida er litt mindre vanedyr enn oss, men det var ikke til å unngå at The Prince of Wales ble stampuben. Nær hotellet og sein matservering.
Utfordringen i Cardiff er at alt stenger 17.00. med mindre det er spisesteder og pubber. Da er det opp om morran og uaktuelt med en time lunsj pause. Men noen brekk må en jo ha. Og heldigvis er avstandene korte..

jeg tok ingen bilder av selve mandagen, som var reisedag, så dag 1 er dag 1 en våkner i Cardiff. Av samme grunn lite bilder fra hjemreisen. Selv om toget til Machester hadde mange fine åser og slott å se på. Sliten og matt etter en sånn tur..

https://www.youtube.com/watch?v=qx89ylJyeKU
Alle turer må ha sin tursang.. og når vi fant ut at det høres ut som SKÅL på walisisk heter yakida, så var jo valget tatt...

Så, dag 1, frokost på subway, og vi er i gang!
date med daleken!  Dr who experience! Mye bedre enn i fjor!

sa du EXTERMINATE????

Aida susser på nr 12

Pønske med hyss med nummer 12

Kunst, Cardiff Bay

Den ene siden et skipskrog, den andre et hvilende ansikt. Krigsminnesmerke

American diner, sein lunsj om en vil.. Marilyn står under vifta, men etter hva vi kunne se, så var det ikke stort under skjørtet. Alle dukker ser ut som engler etter en dag med Dr who.. Ikke trygg på frihetsstatuen i hjørnet heller.. Der blunkes ikke..

Man må jo knipse fotografen også

Ianto fra Torchwood har fått en egen minnevegg her. Dette var han hemmelige inngang til TWinstituttet. Folk minnes ham med både det ene og det andre. Julepynt var det minst bisarre

.... ikke de andre heller!! Vil ha flere episoder!

Altså.... her snakker vi valg. Og ingen av disse er gode.. Altså... Første dumme valg ; du stiller opp  i stygg cosplaydrakt med en av dine store helter .Andre dumme valg: du trykker opp herligheten,  og lager en stygg tekst heading, med navnene dine. Tredje dumme valg : en trykker det ikke opp på en t-skjorte, nei da... en velger en BOMBEBESTEMORTRUSE! Og tar til slutt det fjerde duste valget som sementerer fasesen : DU HENGER OPP TRUSA PÅ EN MINNE VEGG!!!!!

Det var mange kjærlighetsbrev...

Den offisiselle minnetavla

De skulle fått være sammen lenger...... ( selv om for alltid er noe annerledes for Jack Harkness)

drizzle... yr kaller vi det i Norge.... Ikke noe å stresse med.. Men de lokale beboerne stressa rundt med paraplyer og ponchoer. Nytter jo ikke det, når dråpene klistrer seg til klærne uansett

Middagen bød på nysmakning. Aldri spist fish and chips før. Det var jo godt. Fant ut av gin and tonic i grunnen også var godt. Kjøttpai også...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar