Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!lørdag 11. juni 2011

boatis - vil ha ein?

Dagens tema er et lite internt nettfenomen som oppstod på et  eminent nettsted kalt artigebilder.no.
Denne siden baserer seg på at  publiken sender inn bilder av ymse art. Mye av moroa går ut på å bruke bilder og sette på tekst som er helt ut av sammenhengen. Og selvsagt ha med fenomenet boatis, og dytte inn fjøsmål her og der. Hitler blir ikke morsommere enn dette.

Fantastisk humor synes jeg. Og håper dette blogginnlegget kan være til hjelp og forklaring for støttegruppa på facebook som ikke skjønner boatis humoren.

Derfor synes jeg boatishumor er festlig:
¤ Den er kreativ ,  alle kan forstå den, og alle kan lage sin egen versjon, spre den videre osv..Folkelig og demokratisk

¤ Den passer for alle,og kan forståes av alle uansett kjønn, alder og kulturell bakgrunn.


¤ Båt isen er en gammel oppfinnelse innen kjølende meieriprodukt tilsatt jordbær og sjokolade. Den er ikke engang god, men den føles veldig norsk.Sånn is  en kunne spørre om å få om gamle tanter gjerne ville spandere på sommerutflukt, uten at en ble oppfattet som en frekk grådig unge. Pinup er for fislete,gigant i greedy kategorien. Det er standard norsk is.og det  er ingen kjekskremmerhus en kan bite av i bunnen, sånn at det skulle dryppe, renne  is og dermed ødelegge steminng og bilsete

¤ Boatis humoren  har et annet element også ; dialekt. Og den støter ikke, i motsetning til ølløv femomenet som var stygg utnytting av ei ung jente som ikke var klar over nettets evne til å forvrenge og å ete levende den som ikke er klar for eksponeringens kostnad, når ulvene sitter bak tastaturet. Mobbing på godt norsk.
Sogningene har ingen grunn til å føle seg støtt, ikke mer enn en utflytta Østfolding må tåle : Snakk som VG dama da!! Si : bilær og båtær som tutær og bråkær.kjærlig kødding, såpass må en tåle skal en være menneske

.¤ Boatis humoren er barnslig. Og ikke som i barnslig tiss bæsj og promp, men basert på titt titt humoren
snart kommer'n, vekk med hendene og morsomt fjes : titt tei!! Du vet det kommer, og hele moroa er å vente og se i hvilken sammenheng..her er'n .. er du klar : BOATIS!!
Andre slektninger av samme type er Chuck Norris/ Lars Monsen humor, dude, he called you , morra di vitser og ikke minst alle barna.Men av disse er det vel Norris/Monsen vitsene som er riktig snille.
Med unntak av norsken , svensken og dansken da... en vet hva en får, og det er bare å stålsette seg for refrenget

Alle vil ha, også i junaite

jeg kan godt spandere

tja...

yes, so?
for alle raser..

for filosofene

for tøffingene

For ariariariane

for tjukke ugler

for da dawgs

BOATIS, anyone??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar