Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







tirsdag 17. april 2012

Rettsak andre dag

Kjenner jeg er litt redd nå. For galskapens tanker som han pøser ut av seg. Han hevder vi er hjernevasket. I en jif-skureprosess som begynte i 1945... Så da kan vi ikke forstå ham og hans offer... Fordi alle som protesterer bare bekrefter at de er en del av motparten..... Vi er en del av the Matrix.. uvitende om egne plugger forbundet med Systemet

Kanskje burde ikke dommerne ta han i hånden. det er tegn på respekt som en slik mann ikke fortjener sa en dansk journalist. Kanskje burde han kommet inn i fangedrakt typ oransje, og med fotlenker.. Uten verdighet... men hva  med vår verdighet da? Som rettstat??
Føler akkurat nå at vi taper uansett. I og med at han får uttale seg.. Om det han mener, om det store OFFERET for å redde norsk kultur..Hans kjærlighet kjenner ingen grenser... En burde visst være takknemlig..
Så, egentlig burde han ikke få si sin mening....... tenker jeg i dag... og om han ikke får det.. så vinner han jo også: se! vi knebler.. sensurerer....
Velkommen til Catch 22- og vi er gislene hans

Det er drøy kost han kommer med..
Vi er blitt hjernevasket, motforestillinger slipper ikke til,kun ofre slipper til, jo mer offer en fremstiller seg som jo mer får man oppmerksomhet og støtte sier han.
Vel, takke en viss mann med heit adresse for det, her slår han jo seg sjøl  på kjeften. H a n fremstiller seg jo som et offer, fengslet , oppvokst i en kulturmarxistisk  fangeleir, som følger grensene for Europa.
Han benytter seg sannerlig av tilbudet han selv klager over..

Også blir jeg redd. For skremselspropagandaen hans.
Om noen tiår er vi  en minoritet i eget land sier han.
Vi er et lett bytte for kulturer og religioner som ikke vil oss vel
Krig er i vente, utryddelse av alt vi holder kjært. Farvel demokrati og frihet..

( så la oss se bort i fra at han selv  kverker demokratiets ånd ved å ta i bruk disse nødvendige metodene, ved å ofre noen for å redde flertallet, fremtiden..)

La oss se på hva han sier, og som mange er enig med ham i... og de finnes i mange samfunnslag :

- Innvandrere fra Asia og Afrika er en trussel for vår kultur
-landet vårt blir invadert av dem
- de nekter å la seg integrere
- de respekterer ikke lover, har voldelige og foraktelige holdninger ovenfor det meste
- vi vil bli en minoritet i eget land om noen tiår.
- norsk kultur må alltid vike for deres, vi er for ettergivende




Og her kommer de skumle ordene : mange vil hevde at han her har et poeng...Mange vil si at selv om de tar avstand fra hva han har gjort, så har han et par sannheter å komme med. Som mange vil hevde er på tide kommer ut i lyset. Endelig skal en få si det høyt som en har tenkt , men på grunn av snillisme og misforstått overdreven respekt ikke tillater...

og at vold er ett middel for å oppnå det en vil, det er dessverre bevist gang på gang. Han, som kommandør påberoper seg slektskap med store hærmenn. Og noen kan jo falle for suppekokeriet hans.  Især når han argumenterer med hiroshimabomben og nødvendigheten av denne for å få fred..Og at noen ganger må en gjøre det en må, ikke det  en har lyst til. Problemet begynner når han faktisk sier at han gjorde denne udåden fordi han er god, for the greater good..

Og da er kanskje ikke relativismen og bortforklaringene langt unna.Hardt mot hardt ... Om ingen andre sier i fra...... Målet rettferdiggjør middelet.. den slår først , som ikke blir slått igjen.
Paranoia.. Om han setter oss i den situasjonen at vi føler vi handler i selvforsvar, så er vi i hans grep...

jeg hater at han bruker demokratiet i mot oss.
jeg vil henge en høy fane over alle tak og spir som sier noe om hva slags samfunn han vil erstatte frykten vår med... For vi er nødt til å se bak frykten han maler opp.
Nødt til å se nyansene..
For verken han eller de andre av hans ekstreme slag har noe konstruktivt å bidra med. Hans drømme samfunn finnes ikke. Like lite som ville vesten har eksistert.. eller Mordor...

Hva er egentlig norsk kultur i dag?? Hva er det vi forsvarer? Hva tusan er forskjellen på hamburger og kebab? Norsk er det ikke? Når vi syr bunadene våre i Kina? Og ser Nansen posere som "en av Jack D's franske piker"?
Kristendommen? Selv kristendommen har aldri vært kristendom.. derav alle retningene, derav alle tolkninger.. og kristendommen er da ikke europeisk heller, om vi skal spikke fliser..

Jeg nekter å tro at Islam er ute etter å ta oss. Og i dag som frykten knuger meg litt ( og jeg anser meg selv for å å være en oppegående person) , så nekter jeg å ta innover meg  at ekstremisme i noen form skal vinne.Dette er bare en veldig skummel nattafortelling. Han skal ikke få provosert fram krigen, der alle må ta stilling, og en enten er for eller mot.


Det må være lov å stille krav til de som kommer. Det må være lov å stille krav til de som er her, født her, statsborger skap fra fødsel eller fra kontor.
Det må få være lov å mene at det er uhåndterlig å intergrere med for mange i landet.. men det skal aldri  aldri være lov å krenke mennekseverdet.

Jeg nekter å være hans gissel, bli lurt inn i hans spill, hans "ulven kommer i turban og med sharia "fantasier..
Verdighet. Han skal behandles med verdighet. Så skal han iallefall ikke si noe om det , i vårt Matrix.
Det florerer allerede av penner og  betrakninger omkring hans "heilskrudde verdsrøynsle" fra skarpere  og mer drevne tastaturer  enn mitt eget på nett og morgendagens papir... men jeg gjentar det gjerne: Måtte han gjennomskues med sine billige poeng, og sine halvsannheter som er tatt ut av sammenhengen og satt så på spissen som overhode mulig,...

Og lær meg  noen, balansegangen mellom å få kloakk-kokerne til å tie, og å la dem få utløp for de de gjerne vil forpeste luften med...
For tanker er tanker, men hva om en vil sette dem ut i handling??  Når skal et sette strek? Når er nok nok? Jeg er livredd for ekstremister på begge sider.. en manns frigjøringsbevegelse er en annen manns terrorisme
Pennen er sterkere enn sverdet? Ja, og når massemorderen kaller seg skribent.... så fykter jeg at vi nok en gang får se sverdets motbydelige halshugging ført av en ekstremists hånd, den være seg hvit eller kulørt...


Vi søker fred...Toleranse, håp, menneskeverd..
Det skal vi klare... 
Gandhi sa at fred ikke er målet men metoden ( sånn fritt  sitert)
Kloke Gandhi..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar