Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







fredag 20. april 2012

Til deg som frykter at muslimene skal ta over Norge..

 ( Mulig det kommer mer på denne lista...)

Jeg har nok hørt dere i kriker og kroker, og lest om dere på nettsteder jeg ikke skal referere til her, dere som sier "Dette er det jo ikke lov å si da, for da er man rasist liksom, og ABB er jo en fryktelig mann som har gjort noe sååå grusomt atte...... *kunstpause*...meeeeeen han har jo et poeng da..Disse musslima..."

Vel, om jeg hadde tenkt at noen var ute etter å ødelegge landet mitt, så hadde jeg laget en forsvarsplan. Og siden musslim-fi'en har tenkt å infiltrere samfunnet vårt ved hjelp av barneproduksjon, og snikinnføring av "musslim"kultur, så er det ikke en plan for fysisk opprustning vi trenger, men mer en hverdagsmobiliseringstrategi, hvor hver en nordmann og nordkvinne bør se seg kallet...

Så, her mine tips til deg som mener at ABBs 2083 kan bli en realitet. Kunnskap er makt, så ta til seg den som har bunad skoen på!

1 Først og fremst : lær om hva islam betyr og står for. Det betyr kildekritikk. Det betyr at en skal lese fra flere sider av saken . Ikke bare islamkritisk, men også annen litteratur,  For eksempel Islamofobi av Mattias Gardell. propaganda , kanskje? Mulig det , men det er bøkene til Hege  Storhaug også. Skal en ha peiling så får en ta seg bryet med å lese.Romaner! Why not?

2 Skal kristendommen reddes, så får en støtte kristendommen. Det betyr hele familien i kirken det.. Hver søndag. Og  mene det, ikke bare være der  for skams skyld. Om det føles beklemmende, og feil, så kan man jo tenke seg at intet er nytt i menneskenes hjerter og reflektere hvorvidt muslimer også kan føle det påtvunget å gå i moskeen støtt, og om de da muligens  tar konsekvensen av dette, og i grunnen lever ganske verdslig.
I det minste bør en kunne se forskjell på en sikh og et Al-Quida medlem!

3 Lær om kristendommen. Ikke støtt deg til din "barnetro" som  verken er håndfast eller gjennomtenkt, men et annet ord for begeistring for barndommens gode historier og en ide om at vi blir passet på av noe godt. Les Bibelen. Hva slags ulike syn på Gud finner vi i denne Gode Bok? Lær om mange typer kristendom. Katolisisme, Åpen Kirkegruppe,Pinsevennene.
Husker du Ole Hallesby ( han kan jo få hvem som helst til å holde varmen) Finn ut mer! Hva mener kreasjonistene i USA? Er deres syn sammenlignbart med vårt fagre norske? De er jo kristne? Mon om det finnes ett eller flere islam? Kan det være mulig? Reis i din kulturarv!

4 Reis, se deg om, ikke vær en heimføding hvis høydepunkt i livet er den årlige fylleturen med Kielferga. Se ditt vakre land, se ulikhetene, hvem folk er.  Fyll tanken på kjerra, og støtt lokalsamfunn! Få penger i omløp og stopp pengekrisa.
Eller reis utenlands ; men ligg unna norske puber og solsengene i Syden. Du er der for å lære. Fordi om en var sjømann i sin ungdom så bør en vurdere om kneiper og bordeller er nok  erfaring til å uttale seg om en fremmed kultur.. Kunnskap er makt!

5 Lær deg språk. Lær deg engelsk så det ikke høres ut som du kommer rett fra båten. Det vil hjelpe deg  å finne mer om verden. Som er der uansett.... Skal vi ha vikingblodrespekt så får en snakke som folk!

6 Hold rasen ren! Her gjelder det jo å foredle seg og holde klare blodslinjer. Da kan vi jo ikke blande inn andre kulturer... Det betyr farvel til Sydenromansen, med mindre det er en svenske eller til nød en munter tysker. Vurder om lederhosen og surstrømming til julemiddagen er kompatiblet med bevaring av norsk kultur.. Didn't think so..
Det betyr også at norske menn truet av den norske kvinne får enten innta tøffelrollen de frykter i ekteskap med norske kvinner (selvoppfyllende profeti) eller leve i sølibat.
Søte underdanige viver fra Øst-Europa utgår, like så vakre eksotiske asiater. Sorry, Mack! Utvalget blir mer begrenset, men ekslusivt..

7. Musikk. Norsk skal det være. Viseroots er juks, her snakker vi hardingfele.Vi er nordmenn , ikke amerikanere!  Gi langeleiken en ny sjanse!

8 Få hjem trygdeflyktningene i Spania og Thailand. Vi trenger dere her til lands! 17 mai feiringen i norske bosettinger bør avlyses i år, det haster med å komme i gang med kampen. Vi vil ikke ha fremmede kulturer som tar seg til rette i våre gater med sine sære feiringer, og da går vi foran med et godt eksempel.Ergo : pakk flagget og kom hjem.Norsk vinter og surt vær bør en tåle, for Norge og Fedreland sin skyld.

9  Ta jobbene tilbake! Det betyr vaskejobber og hushjelp poster også. Alle hender må til! Husk fagforeningskontigent...

10 Vi som bor innenfor landets grenser kan begynne med å kjøpe bunader sydd i Norge. Ikke noen billigere Kinakopier.. Nix! Norsk tråd, norsk vadmel, norsk sydame. ...

11 Mat. Vink farvel til all utenlandsk mat. Farvel grandiosa ( nasjonalrett), kebab og burger. Velkommen smalahove , spekemat og rømmegrøt i nistebommen. Glem eksotisk grønt! Si velkommen til gulrot, kålrot og potet. Svenskehandel gagner oss ikke...
 Nordmannen spiser heller ikke på kafe sånn tradisjonelt! Så da var de pengene spart.. Hjemme skal en spise, med  en lommekniv på omgang.

12 Still opp på dugnad . Dugnad er jo det norskeste ordet av dem alle. Få skikk på borettslags bøllene... Skrem vettet av muslimene der de bor! Så de lærer! At i Norge stiller alle opp og samarbeider. Ta ondet ved roten og start mothjernevask til den multikulturelle marxismen...

13 Muslimer er jo noen ordentlig kvinneundertrykkere. Så da må kvinnesak stå på planen. Lik lønn for likt arbeid.Pappaperm,husarbeid er ikke kjønnsarbeid. Konebanking er fy, og familietragedier handler om dårlige mannsideal! Ottarmedlemskap kan jo vurderes, om en vil gjøre en skikkelig innsats. En får velge ondet ; Ottar eller Akmad!
Ingen jenter ber om å bli voldtatt! Støtt opp om denne saken også!! La ingen tro at kvinner og jenter er fritt vilt!La små gutter og jenter få like sjanser her i livet..

14 Gjør tankeeksprimentet.. 2083 er 71 år til. Gå tilbake 71 år til 1941. Tenk over hvordan dine slektninger den gang drømte om hvordan ditt liv ville bli. Ville de vært stolte av deg? Eller har du sviktet?Holder du de ti bud? Hvor lange er øktene på åkeren? Er du den de ville du skulle være? Eller et bortskjemt luksusdyr ?
Ville du være villig om de skulle diktere hvordan ditt liv skulle være nå...? Vurder om 2083 etterkommeren din kommer til å være  til å stole på når det gjelder å skape sitt eget liv.. Verker det i kontrollfingeren ? Vil du ikke at ditt eventuelle svik skal gå i arv? Da har du en indoktrineringsjobb å gjøre i barneoppdragelsen! Lykke til! Begynn i går..

15 Slutt å NAVe. NAVe som i utnytte NAV, ikke benytte seg av NAV som er noe helt annet. Om noen får sugerøret der de ikke fortjener det, jobb med dine politikere. Det er de som lager  rammene.Hver nordmanns innsats  teller ! hver eneste en!!

16.Ikke støtt kriminalitet. Ikke snyt på skatten, vi trenger penga til å bygge landet, ikke kjøp smuglersprit, eller smugle sprit, ikke kjør for fort , eller bruk vold. Det er det bare busemenn som gjør! Nordmenn bør ikke være kriminelle, så enkelt er det...

17 Elsk nynorsken. Den er norsk. Derfor.  Her er det duket for gode litteraturkvelder for hele familien...

Lykke til i kampen for å bevare Norsk Kultur! Gjør Norge til et godt land å bo i! Vær klar over en mulig fare for at planen kan ha utilsiktede  konsekvenser som gjør den vanskelig å lykkes med 100%. Det kan  nemlig hende mange  muslimer vil bli med deg og samarbeide om flere av punktene.....
Vel vel.. alle planer har sine feil og svakheter..

Sammen om velferdstaten 2083!! Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar