Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







torsdag 31. mars 2011

Bøker lest i mars 2011


¤  Arvet - til biblioteket  Kirsten Seaver Øst i havet ligger Vesterøy. Dette er bok nummer to i en serie .Har ikke lest bok nummer en Historien er lagt til Hvaler, på 1500 tallet, hvor striden mellom sverige/danmark betyr et større valg en legoland/Liseberg i ferien,Den norske fiskarbonden mot stormenn og intriger.Sett gjennom Ingunn sine øyne.Fin bok, absolutt, gennomført i språket.

¤ kjøpt selv  Amos Oz en fortelling om kjærlighet og mørke. En god og korpulent selvbiografi  om oppveksten i jerusalem  på 40 og 50 tallet.Facinerende.Grunnen til at det ble litt få bøker på lista denne måneden

¤ arvet - gitt til biblioteket Mary Higgins Clark - hvor  er du nå? Du vet hva du får av denne damen,Spennende lesning, men det gjør meg ikke noe å sende den videre.. Ung gutt forsvinner.... hvorfor? Er det han som står bak forsvinningen av unge jenter?

¤ kjøpt selvHans Fredrik Dahl,Bernt Hagtvet,Guri Hjeltnes : den norske nasjonalsosialismen
Nammis fra mammut.Mange fine bilder, og fin informasjon.

¤ kjøpt selv - trengte krisebok , til bibbern M White -kunsten å drepe . Gal person danderer lik som kunstverk, også får vi en løsning på hvem Jack the ripper var...

¤ kjøpt selv Sofi Oksanen Utrenskning.Elsker bøkene hennes, levende , skildrende..... full av herlige detaljer... og lettlest!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar