Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







søndag 14. august 2011

Makan!Dette burde tv2 ikke sendt!


fikk med meg nyhetene på tv 2. Mor og datter , vesla mellom 9 og 11 år, campinggjestnaboer til Utøya uttalte seg om at ABB var på Utøya med politiet.
Mor tok så avstand og kom med slike utbroderinger at lille datter ikke hadde noe valg enn å bli uvel på direkten....Hun smuuurte på.Direkte hjernevask... Dytter og pirket i datter så jentungen ikke hadde noe valg når hun hørte hva hun hadde tenkt og følt.Tilslutt zoomet kameraet inn på et jente ansikt som tatt ut av et Dickens drama med snegler, knuste biller og kjerkegårsmuld til mat..

Digger det når foreldre skal bestemme hva barn føler og tenker , det må jeg si..Når man fremtvinger og overdramatiserer en reaksjon, skremmer om så for  å gjøre seg selv interessant.
Og i denne saken var det grovt overdrevet ja. Det er da grenser for hvor mye kvalme og fornemmelser en mann en ikke gang ser med det blotte øye kan sette i gang..Jo, det er sant, de hadde sett noe rødt...Mor hadde lååååvet at han ikke skulle ut dit mer, også bryter politiet dette løftet til datteren på en sånn ussel måte...... Hva skal en gjøre da..Hvilket svik mot datteren.. gruuuusomt .Hvordan leve videre etter slik nedringhet?

Vel, nå er det så at dette er en etterforskning politiet gjør for å hjelpe de pårørende, og da får allmennheten finne andre ting å la seg sjokkere og vemmes av. ærlig talt, ikke gjør denne ynkelige mannen mer enn det han er : en kriminell med et uhyrlig menneskesyn. Han er ikke busemannen, og vennligst ikke dytt unga dine foran deg for å understreke et poeng... Det er fryktelig feigt og ufint. Du fremstår som både hysterisk og særs dum!

1 kommentar: