Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!søndag 9. februar 2014

A great man indeed!! Rasputin /Rickman

Ja.. en kan jo ikke være like dydig bestanding.. Og når fakta og fiksjon kolliderer... Ja, da får en ikke skylde på meg.... det er omverdenen som planter slike grisebilder i hodet på meg...

Det har seg nemlig slik at i et erotisk museum i St Petersburg, Russland, melder Dagbladet lørdag 8 februar 2013 så finnes en ikke ubetydelig del av munken Rasputin...

Hva vet vi om han? Vel, han skal ha vært en svært nær venn av tsarfamilien,  ( onde misunnelige tunger mener især Tsarinaen)med en dyrisk karisma og kroppslukt, en grabukk  av dimensjoner, og umulig å få tatt livet av.. Jeg mener, litervis med gift, kuler, og til slutt flere kuler og drukning i elva.. Tok sine anstrengelser for å få han i kne
Han skal ha hypnotiske og overnaturlige evner..

Så Disney tok selvsagt den enkle løsningen, og gjorde han til skurk i Anastacia.. ( tjuvrader og taskenspillere.... )

Så skal der lages film... Om Tsaren, hans hustru og de sosiale forhold som førte til revolusjonen, og det Russland vi hyller i dag med de 5 ringene som  solgte gisler ( fy som en avsporer i dag da...)
Og hvem kan fylle rollen til et slikt kreatur som  Rasputin??

Er det noen tvil?

Alan Rickman!! Ingen over eller ved siden!!


I filmen Rasputin fra 1996 er det jo ingen tvil om at han  og tsarinaen har noe skummelum på gang mens Russland vakler på kanten av stupet..
 ( og i og med at Tsaren spilles av en av våre mest kjære homofile skuespillere ( Ian Mackellen) så må de ha lagt seg litt mer i selen enn de strengt talt måtte i overbevisende casting?? Stakkar fruen lenges så..)


Nuvel, sånn rent bortsett fra heftige kyss med den heldige Tsarina så er det en uforglemmelig scene på det lokale vannhullet med fiffen til stede hvor Rasputin dropper buksene og brøler "I am a great  man!"

og bedre blir jo i grunn med fantasien... at en ikke ser noen ting...
Rasputin -dance

( Nå er jo ikke Herr R så veldig blyg av seg.. Nakenhet der nakenhet  passer tenker nok han , og tar det  som en proff... For eksempel::

I  Dogma der han må overbevise hovedrollen at engler ikke pleier å skjende damer selv om de kan åpenbare seg på soverommet deres og be om litt hjelp på vegne av de himmelske hærskarer..
"Hung like a Ken-doll"


... og i Dark Harbour som egenlig ikke bør huskes for annet enn en overaskende slutt.. Jeg foretrekker denne enden her...)
I Gambit er han eksentrisk nudist.. Og da kan en jo fint spille inn slike scener som denne her....
...... eller han kan være rimelig ekkel.. Ikke ofte jeg føler trang til å be ham få på seg fillene, men her gjør jeg et hederlig unntak...) Og så er det altså at Dagblad trykker denne lille ( eh.. kanskje ikke..) severdigheten i dette russiske erotiske museum, av hva de finere herrer og fruer beskuet av denne geiteduftende munk på dette ekslusive etasblissement...
Ja, en kan være fristet som avholdskvinne til å si at jammen har vodkaen sine mer nyttige bruksområder...

Kilde, Dagbladet 8 februar 2014

( Og i mitt lille hue blandes nå fakta og Rickmanfantasier kjappere og mer grundig enn en atomaksellorator...)

Akk ja.... Blodfan til the bitter end....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar