Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







lørdag 23. juli 2011

Til Anders, dagens nordmann

Noen ord til deg, Anders, dagens mann! Du har virkelig gjort en bragd og skrevet deg inn i historiebøkene!
Gleder meg ikke til å lære elevene mine om deg, egentlig burde ingen huske navnet ditt. Men, hey det er vel det du vil..Gratulerer.
Hatgruppene  på nettet går varme, og du får vel lese det fra der du sitter.La meg oppsummere : du kan brenne, du burde dø, og du er alt det vonde i verden.
Takk faen skal du ha.. du drar ut det verste i oss..Takket være deg din lille dritt, vil vi nå få diskusjonen om dødstraff i Norge igjen-Herlig hva.....?Fornuftige kjærlige mennesker fantaserer om middelalder tortur.Tro dog ikke at hatet ditt skal styre Norge
Det sydende hat -grumset ... Men du skal ikke få vinne. Og for min del har du plikt og rett til å leve. Fordi   etter døden er alt stille og fredelig. Det unner jeg deg ikke.For øvrig kan man godt miste nøkkelen til der du sitter etter dom, så har jeg sagt mitt om det.
Det er ennå ikke offentliggjort hvor mange liv og familier du har ødelagt. Hvor mange som måtte dø for dine ideer. Hva de nå måtte være...Det ligger mange redde barn i sengene sine nå.Som må få forklaring.. Hvordan noen kan finne på å  plaffe ned ungdommer på en liten øy,det må vi forklare barna våre.Vi må forklare at det ikke er farlig å gå på gaten i Oslo... det vil ikke si pang.Ingen slem mann med gevær og bombe i bilen.Mange vil si du er syk. Mon det... det skal i allefall ikke få være en del av forsvaret ditt..
Hva står du for? 
Konservativt kristen?Ja, du kan tro kirken og Norges religiøse vil takke deg for dette. Hvilken del av Bibelen har du lest?
Har våpen og er jaktfantast. Tror min kjære mann gjerne ville hatt noen ord med deg om det.På vegne av dem som driver med skyting seriøst.Som gjør en kjempeinnsats i arbeidet for å gjøre våpenhobbyen til en ansvarlig sport.Min mann skyter på pappskiver. Fåes du i papputgave?? Sorry, måtte bare...
spiller WOW.Fint, var du ute etter å jage kidsa ut av sine mørke fjortisrom og få dem etter deg.For å spille  dataspill er farlig da, alikevel? Tusen takk for det... samtlige tenåringer synes du er pokker til helt.
Landbruksbedrift? Fleipa litt med at siden det var gjødselsbombe, så var det 4H som ville ytre et statement... Tipper landsbygda også er stolt av deg...Og næringslivet.. Noregs ryggrad.. jau då.
Nasjonalist? Nå skurrer det begrepet litt for meg, det stinker litt av Norge for Nordmenn ,vikingdyrkelse av den usunne sorten, men uansett, selv ikke Viddi Q og hirden plaffa ned sine landsmenn på det viset.Unge landsmenn.Landsmenn valgt av demokratiet. Landsmenn på jobb i regjeringskvartalet. Landsmenn som nøt en fredag i juli. Så det kan hende at noen fra ytre høyre også kunne tenke seg å servere deg en god kjapp venstre ..eller ti
 
Og hva med din egen familie? Ikke minst dem. De kommer til å bli utsatt for alle slags hatefulle mennesker nå.Vet ikke om du har registrert det, men er det noen det er "offentlig lov " å hate, så er det ikke grenser for hvem og hva som  kryper fram fra skygger og slum. For noen skal det gå utover, og da trenger en offentlig fritt vilt.Det er en grunn til at pedofilidømte ikke har det så bra, og at noen vil opplyse almuen om hvor de flytter og befinner seg.Ikke alle vil løfte en finger for å hjelpe en sånn en..Ofte hørt ; jeg er i mot tortur og dødstraff, men når det gjelder pedoer..
Så, Anders, jeg tror du kan anse deg og dine for å være i knipa sånn sett. 
Alle med ditt etternavn er nå fritt vilt. For det finnes mennesker der ute som ikke skyr noenting der ute.Haha, det burde du vite. Tipper familien din også er stolt...vanæret----Tror du det er morsomt å hete Rinnan i Norge? Og det er 70 år siden..

Men du, vet du hva, du skal ikke vinne dette her...For maken til samhold har jeg aldri opplevd.Facebook har vært en symfoni av erklæringer om samhold, demokrati og toleranse.Mer norske flagg enn 17 mai.Så du og saken din er null verd. Null!Like lite et alternativ som NS var...  Er flau over at du er nordmann.Men stolt over at du ikke har klart å rokke oss, hva Norge har stått for i dette.Og vil stå for.. Dovre, demokrati og samhold...Eidsvoll 1814, og heile pakka!
Ha et fint liv. Tror ikke det blir så langt uansett.

Det er ikke en trussel.Det er en advarsel...

 

1 kommentar: