Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







søndag 24. juli 2011

vet ikke helt

hva jeg vil legge til innimellom alle ord som er sagt... det er langt mellom oppdateringene nå.Vi venter. Hele Norge venter.. Imens kommer vitne skildringene inn.Historier fra helvetesøya.Hva de har opplevd kan vi ikke fatte og begripe. All ære til ungdommene som klarer å fortelle, formidle. All takk til helsepersonell, politi, Røde Kors , og ja, sivilforsvaret skal ha berøm. Takk til flotte firbeinte som har gjort en kjempeinnsats Takk til media som har delt alt med oss på en verdig måte, selv om spørsmålene noen ganger  kjentes litt på kanten. "hva føler du nå, hva følte du da"

Aldri har politiker forakten vært mindre i Norge. Lederne våre har samlet oss.Jens har vært en klippe.De kongelige  trøsterne vi håpet de var. Prest, kongelig,minister, politiker.. vi står sammen, vi er en organisme.. Blomsterhavet vokser.. En manns hat kan druknes i så manges kjærlighet...

Hold ut, mens vi venter. Venter og deler vår sorg med de pårørende og vennene. Vi kan aldri fatte hva  dere har vært gjennom, hva som venter dere. Men vi kan dele. og vente med dere.

Vente på navn , på svar...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar