Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







onsdag 1. februar 2012

bøker i januar 12

 ¤New moon, Stephenie Meyer
Dialogen i boka er ikke så dum.Godeste Eddie er flink til å forklare og utdype. Han kjenner sine emosjoner, for å si det så..

¤Eclipse

¤breaking dawn --Jeg vil også bli vampyyyyyr

¤The painter of Shanghai jennifer Cody Epstein
Den sanne historien om en kinesisk kvinnelig kunstner og hennes liv , fra tenåringsprostituert til berømt maler. spennende oppbygning, måtte google både maleriene hennes og liljeføtter etter å ha lest den.

¤Bare tanken på deg - Rosie Alison
jaja.. Prøver å fortelle for mye, for fort, og uten å la leseren nyte... Om lille Anna som blir evakuert til Yorkshire til herskapshuset Ashford Park under krigen.Om kjærlighet, men når den knudrer seg til, så får man seg elskere, alle som en , uten at en blir mer lykkelig av den grunn.... skulle ønske jeg ikke hadde giddi å lese den i første omgang..

¤ Ruth Rendell - Tiger Lilly's orchids
En bok anbefalt av en kollega. Britisk krim det var det jeg visste. Og at det eeeegentlig ikke handlet om krim men mer om forhold folk i mellom, og hva de skjuler. Og da er jeg på..Vi er i London i en boligblokk og boka handler om de ulike beboere der. Alle flytter ut på den ene eller andre måten. Noen i kiste, noen sier opp, andre finner hverandre.. Stillferdig , men besnærende bok..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar