Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







tirsdag 26. juli 2011

Mitt lille grønne håp -Anders


Dette er Anders.Han skal bo hos meg, og spre grønt håp og minne om at omtanke og levende liv alltid skal seire.
Om Anders kan en si:
Navnet er ikke valgt tilfeldig.Han har svært lite til felles med sin navnebror. Ikke minst vil  denne Anders bare godt, i den grad en sukkulent sprer noen karma i denne verden...
Han blir ikke større, og har ikke pigger, hvilket gjør ham rimelig harmløs.
Han er som sagt vennlig innstilt, og krever ikke stort.Trives godt i et multikulturelt plantefelleskap med en kaktus, en striperenne, en kul plante jeg ikke vet hva er, men som vil ha mye luft og sol, og til høsten skal han få en pedagognabo fra avleggere fra skolen min. Anders vil nok ikke ha noe imot det.
Anders skiller seg ut på andre måter også.Egentlig var jeg på jakt etter en rose å legge utenfor rådhuset, men det var tomt gitt... Men billige små sukkulenter var det nok av i butikken, skjønt de gjør seg dårlig som kranspåleggingsblomster. Så da blir Anders med meg hjem, og skal representere alt det gode i verden....

1 kommentar:

  1. fra anonym
    Eirin ?

    Ta godt vare på "lilleanders"

    Lilleanders var en vanlig avlegger en gang han slik som alle andre. Noe gikk galt ett sted underveis.Om der var for lite gjødsel,for dårlig forhold for røttene , eller for lite vann er ikke lett å si.Kan hende det ble for lite lys ?

    Behov for å forstå?

    Anders var en vanlig gutt.. stille og tilbaketrukket allerede som liten. Som ungdom opplevde han etterhvert å bli mobbet. Hvor mye og hvordan det virket vet ingen.. annet enn ham selv. Men vi vet hvordan mobbing virker?
    Noe skjedde hvertfall slik at Anders tok plastiske operasjoner og pumpet jern og spiste anabole stereoider for å bli som "andre" for å bli bra nok , og han begynte gjøre pøbelstreker .
    Noe kjent med dette ? Vi ser det hver dag i dette landet der kjærligheten blomstrer.
    Som så mange andre jeg vet om ...hang han seg på i ett miljø som virker destruktivt og ødeleggende. Man finn ofte tilhold i slike miljøer..jeg ser det hver dag og det smerter meg for litt av all denne kjærligheten som nå flommer over ? den hadde forhindret mange av disse tilfellene, om noen hadde ytt og gitt av den.

    I disse miljøene finn man rotløs ungdom , ungdom uten tilhørighet .Unger uten nok kjærlighet. Unger med sinne over samfunn. Unger som tenner sin første joint , tømmer sin første flaske og slår ned sitt første menneske ..og noe skjer i dem .
    Ikke i kjærlighet men i avstandsfølelse og .. kan hende ..endelig er det noen som har respekt for meg? Ikke i kjærlighet men i pur angst , ensomhet og mangel på den flommende kjærligheten.

    Valg .... livet består av valg.
    Det skal bestå av valg.men straks man har falt utenfor , er det lettere å skli mer utenfor enn tilbake , for ettersom man faller utenfor er sannsynligheten for å motta kjærligheten som hjertene til alle nå flommer over med .. mindre og mindre.

    Slik skapes ett samfunn der Anders gir uttrykk for sitt hat .

    SvarSlett