Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







tirsdag 3. januar 2012

liker ikke januar

Jeg liker ikke januar... og jeg tror ikke januar skal likes heller. Den skal bare holdes ut, fram til sola kommer og en kan begynne å nyte "seinvinteren" En ting er mørket. Det er greit, det er mørkt i november også, men det blir ikke det samme. Kankje er det før/etter jul som er forskjellen?

Det  er klart det er en nedtur, etter fråtsing i kos, fri og hygge.Julen er magisk, rollespill med akter og aktører, som går fra rødgrønne nisser over i glitter og stas og raketter, hvor alle sier takk for det gamle, og så er vi tilbake i hverdagen... Havrelefse sier man.Strieskjorte.. men sånt rent bortsett fra skralere økonomi, nissenes retrett til esken på loftet og back to work, så er januar er måned hvor det skjer mye ekkelt... Hold håpet høyt, men ikke grip etter det?

- mannen har en tendens til å bli syk
-Gamlebilen døde i kulda ( 2008-2011)
- Snøen kommer nå, om ikke før ( snø er julaften prop, og en nødvendighet i kommuner som lever av turisme... Hold den ellers unna meg)
- Diabetes diagnose ( 2009)
-  Dumpa av eksforlovede ( 2,1,2001)
- Mistet min firbeinte bestevenn (2010 )


En annen liten fiffig ting med januar er at et eller annet innen inventar går i stykker, og må erstattes.. Kan da umulig være salg alene som er årsaken til nye sofa, seng, og stol??

Februar, bring it on!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar