Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







tirsdag 17. januar 2012

magi på Oslo S -Heia Marvin

hadde en fantastisk opplevelse i Oslo i dag. Det lå en rustrød golden hanne midt under klokka på Oslo S, rushtid og alt.. vi var flere som bare ble stående og måpe... For innimellom folk, med og uten bagasje, andre hunder og høye hyl fordi det var en hund der ( jepp, vi kjenner dem), gikk en høy mann i større og større spiraler og holdt bikkja i dekk bare med blikk og pekefingersignal... Hunden lå den , reiste seg ikke, selv ikke da det kom midt i mot to fjortisjenter med en liten chi som ikke hadde lært"spørre først, se etter om det trenes" regelen.. helt magisk. den rullet seg litt over, så på alt som skjedde, fristet som fy, men lot det være....

Vi kom jo i prat både med eier ( en vittig svenske) og hverandre, vi som stod der. Hunden,Marvin var 2,5 år og hadde stygg hd, og derfor synes han det var viktig å trene hunden mentalt i stedet..
og vi andre... fullt fremmede utveksla hundeinfo , bilder på mobiler, fortalte om Hunden I Vårt Liv( mange har jo en..)og utveksla tips.. magisk... rett og slett magisk..Til inspirasjon, vil jeg påstå!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar