Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







torsdag 16. mai 2013

Å våkne opp 17 mai....

Ja, hva våkner man til, gitt at en som liten ikke klarte å blunde igjen etter at morgensola falt på barnebunaden som hang på skapdøra...?

Sånt går jo over....Sånn barndomsoppgiring altså..

Vel, om mirakelet skulle skje at jeg som liten jente klarte å dorme av igjen ,ville det være en av  de to musikkkorpsene som grytidlig på morran passerte huset vårt : Trara og Gressvik. Siden jeg har en forelder fra hvert sted ,så ble det jo familiekonk om hvem som var først.En ble jo veldig god  på å høre trommer..Særlig lenge før de kom..
Så, hvor skulle man først : på balkongen eller henge ut av mamma og pappas soveromsvindu med flagg, og se farmor og farfar med morrafjes i etasjen under...



Da jeg var russ i 92 var det ikke akkurat slalombrusen som var utfordringen, men mangelen på regelmessing allergimedisin kombinert med hurra meg rundt tempo de siste dagene. Joda,bjørkeskogen finner sine.
Så jeg kollapset i russebilen til vennene mine, og våkna på p-plassen..( Inne i bilen så klart)

Som student var det litt mer diffust hva som vekket meg, men  jeg synes søvn var litt mer verd å prioritere enn tidligere.
Og Alta var ( tar høyde her for mulige forbedringer) ikke så flink til å feire. Fest undt sphetachkel, jo da,Men ikke noe særlig barnetog, og når folk sitter i bilene sine for å se på toget... vel vel..
Ett år var jeg syk, og så ikke noe annet enn hybeltaket til kjæresten.. Og  det demrer at det var et program om noe kongelig glassverk på den lille svarthvitt'n med antenne.
Men en fikk jo med seg talene på torget og fin feiring med venner da..

Før jeg la meg de to årene jeg bodde i Ål var det opp med vinduet..
For å bli vekket av lurblåsing fra Sundreberget..åh!! kan det bli mer nasjonalromantikk..Og Ål er stedet som en vil ha masse av det.. Melis på fjellene, bunader så mange og flotte så det svir i øya... jadda


De siste årene har det vært alarmen på mobilen om  en er hos mamma eller "sove til en våkner"om  en er hjemme.
Det betyr sånn rundt halv  til eller så... Og da våkner en gjerne til oppsukra nabounger med tuteleke, og det er sånn det skal være..

Uansett hvordan en blir påvirka til å åpne gluggene : 17 mai er en dag det er verd å våkne til!

Hjertlig til lykke med dagen i morgen!!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar