Nostalgi, EFIT, bikkje,håndarbeid, og min oppriktige mening! Scroll og kos deg.


Ha alltid med deg en bok, spilleliste og sorte poser på din vei....


May the circle be open, but unbroken
May the peace of the Godess be forever in your heart..
Merry meet, and merry part
And merry meet again.....

Mitakuye oyasin

Blessed be!







mandag 6. mai 2013

Fanny Hill viser ansikt.... eller kanskje ikke?

Viser ansikt for å endre sexkjøpsloven

Til dere som ikke har lest  boken Fanny Hill... Gjør det gjerne ,det er god fiksjon. Og i husmorporr er det jo slett ingen krav til gode personskildringer uansett... (Vel, mer her enn i 50 shades,....)

Denne tuppelura her, ville fortelle leserne av helge VG at det er hyggelig og koselig å ta seg betalt..
Ikke noe undertrykkende i det hele tatt..
Det piffer opp sexlivet (  bevares vel), hun møter mange hyggelige mennesker, og hun gjør en innsats for samfunnet, skikkelig  sosialt hjelpearbeid så og si--

Høres jo artig ut dette... Skattefritt, selvutviklende, moro, ja orgasmisk for begge parter..Varierte arbeidsoppgaver i et kreativt lekent miljø..

Artikkelen viser henne når hun forbereder seg , pynter og suller, full av forventning...Sommerfugler i magen faktisk... Ja, det er ikke alle arbeidstakere forunt.....
Det er ikke sånn som det fremstår , å selge sex, pludrer hun, pent dandert på den ny oppredde sengen, med luxuxsengetøy..

Vel right back at ya, missy!!

Tror du alle "gledespiker" har det som deg?
Prviate kunder, som en kjenner og stoler på, som en kan avlyse avtalen når det måtte passe selv?"Ring når du er i by'n ,cowboy!"
Opplegget ditt er mer friends with benefits, mot betaling spør du meg..Du bygger jo faktisk videre på ideen om at påspanderte middager og drinker betyr forventning om gjenytelse på rygg eller kne..Den  er ikke ny den der... Og slettes ikke frigjørende, men det er en annen sak..

Prøv deg med litt mer nød, en dæsj rus /sosiale problemer, en streng halliksjef, litt mindre valg i tjenester, kundekrets og arbeidstider,  et litt mindre egnet lokale enn din egen stue, litt mindre mulighet for å faktisk velge....

.... så kan vi snakke om hvor moro det er å være prostituert...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar